nedjelja, 7. prosinca 2008.

Nekretnine

12.12.2008. Što će se dalje događati??

Ne treba zaboraviti da dolazi do smjene predsjednika, i da će ovo što se dešava s autoindustrijom biti riješeno, jer amerikancima je prevažno da to ne bude riješeno.
Ne zaboravite Obamin plan ulaganja to je bitno, a prije svega bitno je da nema panike, jer to upravo urušava cijelokupno tržište, ako niste prodali svoje dionica do prije 2 mjeseca, sada treba obratno raditi žnači treba kupovati malo po malo što vrijedi, a trenutno na burzi ne vrijedi, i zato treba koristiti ovu krizu.......



Obamin ambiciozni investicijski program ulaganja.


Indexi širom svijeta počeli su rapidno rasti, a uzrok tome rastu je Obamin investicijski program i spašavanje američke auto industrije.
Obama je izjavio da će se okrenuti modernizaciji škola i bolnica, gradnji prometnica i prilagodbi javnih zgrada ekološkim standardima, povećanju kapaciteta interneta, alternativnoj tehnologiji. Dakle sve aktivnosti u smjeru postizanja poboljšanja konkurentnost Sjedinjenih Država na svim područjima.


2 dio vijesti odnosi se tehnologiju koja će se primjenjivati u izradi automobila, ići će se na proizvodnju automobila na električni pogon i hibride, potencijal je jako veliki.....

Nema komentara: