srijeda, 3. prosinca 2008.

Što se dešavalo jučer...?

Iako je bio veliki minus u početku trgovanja, i veliki nalozi na prodaji. Ti nalozi su odjednom nestali, i pojavili se drugi, a ti su počeli masovno kupovati, redovni promet bio je 47 milijuna Kn.
Na forumu od nekih nickova možemo pročitati da ovu godinu fondovi žele imati što goru, da bi imali što bolji rast u idućoj godini.
Ali što se dešava na ovome tržištu jeste nelogičnost, što će biti ako kompanije ne prikažu nikakve minuse već nastave trendovski poslovati pozitivno koje će onda opravdanje imati?
Ali sve ukazuje na velike propuste u trgovanju i manipulacije, jer amerikanci koji su izvor ove krize nisu pali koliko je Hrvatsko tržište palo samo je primjer dow kada je bio ispod 8000 bodova, Crobex je bio iznad 2000 bodova. Danas crobex 1515 a dow 8414 bodova.
Da mi dođemo do 2000 bodova treba nam 32 posto, ali sada kako sam i ranije napisao sada treba gledati da se kupuju vrijednosti onoga što je jako podcijenjeno jer ćete biti bogato nagrađeni.
I zato bolje je da vaše vrijednosti dionica padaju u vašim rukama i neka propadnu ako mogu jer oni koji ruše tržište oni će jedini gubiti novac. A znate da banke ne vole gubiti novac. Trend se preokrenuo i a gotovine ima vidjeti ćemo što će se dešavati narednih dana, sigurno puno bolje nego zadnjih mjeseci, jer najgore je prošlo.....

Nema komentara: